Våra vandringsresor

Vilka är det som reser med oss?

De flesta som reser med oss är mellan 40 och 75 år, blandat singelresenärer och par. Du behöver inte vara topptränad för att delta, men du behöver ändå ha en hyfsad vandringskondition för att kunna njuta fullt ut av vandringen.

Vandringarna

Vi har mycket stora krav på de platser vi väljer att vandra på. De ska vara natursköna med vackra vyer, och vi försöker i möjligaste mån undvika vandringsetapper där det är väldigt många andra vandrare. Det får inte heller vara för långa buss- eller tågtransporter till vandringsetapperna, mer än undantagsvis. Vi vill också att våra resenärer ska få möjlighet att lära sig om områdets kultur, historia och hur människorna där lever. Det sker dels genom att de lokala guider vi anlitar ska kunna berätta mycket om det och genom att vi kan göra besök hos människor som berättar för oss.

Vi reser i små grupper (10-16 personer), för det mesta med två ledare. Det ger oss större flexibilitet och vi kan dessutom göra vandringar i intressanta områden, där det inte går att genomföra vandringar med stora grupper. En annan fördel är att du som deltagare har större möjlighet att lära känna de andra i gruppen bättre.

KLUBB VANDRAMERA

När du deltagit i tre av våra vandringsresor blir du medlem i KLUBB VANDRAMERA. Som medlem får du 1000 kr i rabatt på en valfri vandringsresa varje år. Dessutom får du en t-shirt i merinoull, med vår logga (t-shirten har ett pris på ca 600 kr i friluftsaffärer).

Referenser från deltagare

Resevillkor

Resegaranti

Våra vandringsresor - Annons Vandramera - Vandringsresor